Onun repertuarında, yok… yok…

Onun repertuarında, yok… yok…

Yaz sezonu için geldiği Erdek'te yoğun dinleyici kitlesi nedeni ile programını güze uzatan Matia Mou sanatçısı Orkan Kuzey kendisine gösterilen sevgi ve ilginin sahne karşılığını verme çabasını gösteriyor.

Yaz sezonu için geldiği Erdek’te yoğun dinleyici kitlesi nedeni ile programını güze uzatan Matia Mou sanatçısı Orkan Kuzey kendisine gösterilen sevgi ve ilginin sahne karşılığını verme çabasını gösteriyor.

Geçtiğimiz yaz olduğu gibi bu yaz ve kış programı için tüm hazırlıklarını tamamlatan Matia Mou restoran,(eski 2.ci Bahar) özellikle sahne aldığı Ocaklar’da büyük sükse yapan piyanist Orkan Kuzey’i kış programı için razı etti.

Matia Mou’da sahne arkadaşı Ünal Yılmaz ile sahne alan Orkan Kuzey, tüm isteklere olumlu yanıt vermesi ile, Türk müziğinde tüm dallara hitap etmesi, dinleyici açısından büyük önem arz ediyor.

Erdek, Cuğra’ın kendine özgü atmosferinde müşterilerine hizmet veren Matia Mou akşam programları kadar gündüz servisi ile de özel ve önemli konuklarını ağırlamanın mutluluğunu paylaşıyor.

Matia Mou, Sabah Kahvaltısı, Et & Balık çeşitleri, Davet toplantıları ve hafta sonu canlı müzik programı ile müşterilerine sunduğu sıra dışı akşam programları özellikle sanal alemde dilden dile anlatılıyor.

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı